Dětské kurzy 2023/2024

street dance pro 7-12leté (pro děti a juniory z 3.-8. tříd)

show dance pro 4-8leté  (předškoláčci a 1.-2.třída)

PŘIHLÁŠKA 2023/2024: "DĚTSKÁ TANEČNÍ ŠKOLIČKA" + kurzy STREET DANCE "CHIMNEY"

KURZY "Dětské taneční školičky" budou probíhat: v našem sále "Dům u Džbánu"-Běly Pažoutové 1 (Komín), v sále fitness JustMove-Libušina třída 4 (Kohoutovice) a v CVČ BOSA-Ostopovická 29 (Bosonohy).

Zpracování osobních údajů uvedených v přihláškách v souvislosti s novým evropským nařízením o ochraně osobních údajů (GDPR):

Vážení klienti, osobní údaje, které vyplňujete v našich přihláškách používáme pouze za účelem komunikace s Vámi. Po ukončení kurzu (semináře) využíváme Váš kontakt k zasílání našich nabídek  v následujících  obdobích.  V případě, že si nepřejete, abychom Vás již nadále kontaktovali,  prosím o písemnou žádost  (e-mailem) o vymazání Vašeho kontaktu z databáze.

Datum narození používáme pro hromadné pojištění dětí na dětských táborech a zpracování věkových skupin v jednotlivých kurzech. Datum narození dospělých osob využíváme hlavně pro organizaci ubytovaní na letních seminářích.  Vaše kontakty v naší databázi neposkytujeme ke zpracování žádné další osobě ani jiné společnosti.